Katalin hercegné

Szívszorító részlet derült ki Katalin hercegné beszédéről

Katalin hercegné betegségének pontos diagnózisát múlt hét pénteken, Instagram-oldalán közölte videóüzenetben. Azóta kiderült egy igen szívbe markoló részlet Katalin videójáról.


A királyi család rajongói mind érezték, hogy a walesi hercegné üzenete szívből jött. Ez nem véletlen, egy a palotához közel álló forrás ugyanis elárulta, hogy:

„Minden egyes szót ő maga írt”

– erősítette meg a forrás a People magazinjának.

A család egyik barátja hozzátette:

„A szavakat maga írta, személyesen mondta el, és el akarta dönteni, mikor van itt az ideje, hogy nyilvánosságra hozza a hírt.”

A 42 éves hercegné pénteken egy érzelmes videóüzenetben osztotta meg rákdiagnózisát. Ebben elárulta, hogy a januári tervezett hasi műtétje után érkezett a diagnózis, miután a műtét utáni vizsgálatok megállapították a rákos eltéréseket. Most a kezelés korai szakaszában van.

„Vilmos herceg rendkívül büszke a feleségére a bátorságáért és az erejéért, amit nem csak ezen a héten, hanem a januári műtétje óta tanúsított”

– állítja egy királyi forrás.

A bennfentes hozzátette, hogy a herceg óvja a családját, és azt is elárulta, hogy:

„Most jobban óvja őket, mint valaha. Arra összpontosít, hogy a feleségének biztosítsa a teljes felépüléshez szükséges magánéletet, és hogy a gyermekeit megvédje a megosztott hírek iránti érthető érdeklődéstől.”

Fotó: Profimedia

(People)