Matthew Perry

Napvilágot látott Matthew Perry 1 millió dolláros végrendelete

Lassan fél évvel a színész, Matthew Perry tragikus halála után fény derült a végrendeletére.


A Jóbarátok színészét leginkább a szitkomban szereplő szarkasztikus Chandler Bing karakteréről ismertek. Matthew Perryt 54 éves korában holtan találták Los Angeles-i otthonában. Halálát balesetnek nyilvánították, majd később kiderült, hogy ketamin okozta.

A People magazinja által megszerzett jogi beadvány szerint Perry 2009-ben írt végrendelete szerint a néhai színész vagyonának nagy részét alapítvány kapja.

Matthew Perry a vagyona nagy részét az „Alvy Singer Living Trust” nevű alapítványra hagyta, amely nevét Woody Allen 1977-es Annie Hall című romantikus komédiában játszott karakteréről kapta.

A bejelentésből kiderült, hogy Perrynek halálakor több mint 1 millió dollárnyi vagyona volt, azon felül, amit a végrehajtók betettek a vagyonkezelőbe. Ez azt jelenti, hogy az alapítvány kapja az 1 millió dolláros vagyont.

Édesapja, John Perry és édesanyja, Suzanne Morrison is a kedvezményezettek között szerepelnek. A féltestvérei, Caitlin Morrison és Rachel Dunn szintén kedvezményezettként szerepelnek.

Perry élete utolsó két évtizedében nyíltan beszélt kábítószer függőségéről és azon tevékenykedett, hogy a hasonló problémákkal küzdő embereken segítsen, akik szintén gyógyulni szeretnének. A színész utolsó interjúiban többször is utalt rá, hogy reméli, hogy ha egyszer már nem lesz, akkor inkább a függőség stigmája elleni küzdelemben végzett munkájáért, mint a Jóbarátokban játszott szerepéért emlékeznek majd rá.

Fotó: Getty Images