Jenna Ortega fekete blézerben ül fehér kanapén egy esti műsorban

Még nem találtál jó fényvédőt? Jenna Ortega erre esküszik

Sokak számára a legnagyobb fejtörést a bőrápolási rutin kialakításánál a fényvédők okozzák. Azt már régóta tudjuk, hogy fényvédelemre télen-nyáron szüksége van az arcbőrünknek, azonban nehéz megtalálni a tökéleteset, amit könnyű napközben is újra kenni, sminkbarát és nem fénylik tőle az arcunk. Jenna Ortega szerint van egy fényvédő, amely minden kritériumnak megfelel.


A Wednesday színésznője a Glamournak adott interjújában mesélt az arcápolási rutinjáról, melynek szerves része a fényvédő is.

A színésznő már kilenc éves kora óta a szakmában van, így az évek során rengeteg szépségápolási trükk és praktika ragadt rá, köztük az is, hogy fényvédelemre mindig szükség van.

Az interjú során kiderült, hogy Jenna egyik szépségápolási praktikája az, hogy hetente egyszer kimossa a párnahuzatát és a lepedőjét, ez elmondása szerint megváltoztatta az életét. Ezen kívül minden nap használ fényvédőt, amit rendszeresen újra ken bőrén.

Ez pedig azért lehetséges, mert nem egy sima naptejet visz fel, hanem a Neutrogena Ultra Sheer 55 Face Mistjét, amit egyszerűen csak fújni kell a bőrre, az eszköz pedig permetezi a fényvédőt. Így roppant egyszerű újra fújni a nap folyamán.

Továbbá Jenna azt is megosztotta a magazinnal, hogy édesanyjától milyen szépségápolási tanácsot kapott, melyet azóta is megfogad.

„Következetesség és rutin. Hajlamos vagyok rá, hogy hirtelen megszállottja legyek valaminek, aztán elhagyom, különösen a munkám miatt. Szóval anyukám megtanított arra, hogy ragaszkodjak a rutinhoz. Észrevettem, hogy ha elhagyom, az rögtön meglátszik a bőrömön.”

Nyitókép: Getty