repülőgép fedélzete

Kiderült, mi idegesíti a legtöbb utast a repülőgépeken

A Going.com utazási weboldal éves közvélemény kutatásához több ezer utazót kérdeztek meg különböző témákban. Egyrészt kíváncsiak voltak az idei év legnépszerűbb utazási trendjeire, illetve arra is, hogy mi az a rossz szokás a repülőgépeken, amely a legtöbb utast egyből ki tudja borítani.


Bár sokféle rossz beidegződés létezik egyes utasoknál a repülés során, van pár, amely kifejezetten nagy embertömegeket idegesít.

Lehet, hogy a koronavírus-járvány már nem tartja vissza az embereket az utazástól, de ha egy utas nyíltan beteg, köhög vagy megfázásos tünetekkel küzd, és így nem visel maszkot, sokakat még mindig frusztrál.

Ez is érdekelhet: Az utasok fele csinálja, pedig a pilóták ki nem állják

fed\u00e9lzet

Fotó: Shutterstock


A megkérdezettek 27 százaléka szerint tehát ez a legrosszabb kihágás, amelyet mostanában elkövethetünk a légi közlekedésben.

A bosszúságok dobogójára felfért a hangos zenehallgatás is, amelyet a válaszadók 15 százaléka nevezett meg a legidegesítőbb viselkedésnek.

Továbbá az üléssel való szórakozás vagy az alkalmatlan időpontokban való hátradőlés az, amely még ugyancsak a lista elején végzett.

Ezt is olvasd el! Ezeknek az ételeknek a fogyasztását érdemes elkerülni a repülőn

Az utazás minden öröme mellett könnyen elkeseríthet minket bármilyen tényező, amely megzavarja nyugalmunkat és személyes terünket

nyilatkoztaKaty Nastro, a Going utazási szakértője a Travel + Leisure-nak.

A tömegközlekedési járműveken ugyan már hozzászoktunk a zsúfoltsághoz, a repülőgépen ezt az érzést még legtöbbünk nehezen viseli el.

A listára egyébként még felkerült a másik fejtámlájába kapaszkodás, a cipő levétele, a középső kartámasz elfoglalása, valamint a gép landolása utáni gyors felállás.


Nyitókép: Shutterstock