Ezek a legszebb és legolcsóbb Airbnb szobák Európában

Airbnb szobákat néz Ipaden egy kávé mellett

Természetesen találhatnánk az Airbnb online szállásadó piacterén drágább szobákat, nagyobb luxussal és sokkal olcsóbbakat is, rosszabb állapotban. Ezek a szobák azonban Európában a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek. Gyönyörűek és ahhoz képest egyáltalán nem megfizethetetlenek.

Olaszország, Lombardia

Ebben az olasz panzióban a kovácsoltvas ágy és a kockás járólap egy éjszakára visszarepít bennünket a 18. század romantikus korába. A panzió Svájc határán, a Comói-tó közvetlen közelében fekvő, bájos Chiavenna városában található és három nagy szobával rendelkezik, amelyekben felár ellenében további egy vagy két egyszemélyes ágyat is bérelhetünk. A reggelit a látványos táncteremben szolgálják fel, és a vendégek az ebédjüket a kerthelyiségben is elfogyaszthatják.

Portugália, Lagos

Ez a hatalmas szoba a gyönyörű Villa Boho része, mely egy nyugodt és tágas bungaló, amelyet három vendéglátó üzemeltet. A villa sétatávolságra van Lagos strandjaitól, valamint a történelmi városközponttól. Az Airbnb különösen vonzó a digitális nomádok számára, hiszen Wi-Fi-vel ellátott, illetve számos munkaterület is található benne.

Franciaország, Bourgogne-Franche-Comté

A csillagokat lesve alhatunk ebben az egyedülálló privát szobában, amiben az égig érő mennyezetet egy virág alakú tetőablak koronáz meg. A nagyméretű, geometrikus szoba nagy fürdőkáddal, valamint háromszög alakú ablakokkal rendelkezik, amelyek a kertre néznek. A Bourgogne-Franche-Comtéban, Villersexel csendes falujában található faház vidéki menedékhelyként épült fel, wellnessrészleggel, többek között beltéri medencével és szaunával.

Portugália, Madeira

Ez a rusztikus, fából készült privát szoba, mely sokkal inkább hajaz bungalóra, hangulatos szállást kínál pazar kilátással a tengerre. A Calheta glamping bungallók 2000 láb magasan a tengerszint felett fekvő természeti területen találhatók, és körülbelül kilenc perces autóútra vannak a Calheta strandtól. Mindegyik szállás tartalmaz hálószobát, fürdőszobát és konyhasarkot, valamint saját erkélyt ülősarokkal és függőággyal.

Nyitókép: Shutterstock

(CNT)