4 szórakoztató film a húsvéti szünetre, amit az egész család élvezni fog

Nyúl Péter, jelenetkép

Fotó: Profimedia

A karácsony már rég a hátunk mögött, a húsvét pedig itt van a nyakunkon, ami azt jelenti, hogy hamarosan újabb ünnepi és családbarát filmek kerülnek sorra.

Szerencsére a legjobb húsvéti gyerekfilmekből összeállított listánk segíteni fog, hogy az ünnepi moziest ne fulladjon felesleges civakodásba. Ráadásul ezek mindegyike megtekinthető a kedvenc streaming-szolgáltatásaidon is, mint az HBO Max vagy az Apple TV+.

​1. Nyúl Péter (2018)

Watch It Now on Blu-ray Combo Pack & Digital http://sonypictures.us/ToAedS Subscribe to Sony Pictures for exclusive video ...

PETER RABBIT - Official Trailer (HD)

Beatrix Potter klasszikus gyermekmeséinek szereplői teljesen új külsőt kapnak ebben a számítógépes animációs és élőszereplős filmben. A cselekmény az eredeti történeten alapul, amely a hírhedt nyusziról szól, aki besurran Mr McGregor kertjébe, de ne számítsunk szimpla újramondásra. Ennek ellenére a pörgős jelenetek, a szellemes párbeszédek és James Corden, Sia és Daisy Ridley (hogy csak néhányat említsünk) kiváló szinkronszínészi alakításai szórakoztató, családbarát filmet varázsolnak belőle.

Elérhető az HBO MAxon.

​2. Egyiptom hercege (1998)

Check out the official The Prince of Egypt (1998) trailer starring Val Kilmer! Let us know what you think in the comments below.

The Prince of Egypt (1998) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

A Mózes-történet újragondolásának zenei előadásai − különösen Mariah Carey és Whitney Houston Oscar-díjas száma, a When You Believe − káprázatosak. Ami a tartalmat illeti, ez a film annyira gyerekbarát, amennyire csak egy bibliai dráma lehet. (Tipp: az animáció sokat segít ebben.)

Elérhető az HBO Maxon.

​3. Hopp (2011)

Hop movie clips: http://j.mp/1L5cHkG BUY THE MOVIE: http://amzn.to/vVBY5n Don't miss the HOTTEST NEW TRAILERS: ...

Hop Official Trailer #1 - (2011) HD

Ez az animációs fantáziavígjáték Russell Brand, James Marsden, Kaley Cuoco és Hugh Laurie főszereplésével meséli el a húsvéti nyuszi tinédzser fiának történetét. A fiú egy ambiciózus ifjonc, aki arról álmodik, hogy rocksztár dobos lesz, és nem érdekli, hogy továbbvigye a családi vállalkozást. Ez az egyszerre ismerős és friss, beszélő állatos film elég szellemes ahhoz, hogy széles közönséget szórakoztasson.

Elérhető az HBO Maxon.

​4. Az öt legenda (2012)

Az öt legenda magyar előzetes. További infó a filmről: http://filmtrailer.hu/film/az-ot-legenda-magyar-elozetessel/

Az öt legenda magyar előzetes

Alec Baldwin, Hugh Jackman, Jude Law és Isla Fischer csak néhány a nagy nevek közül ebben az akciódús filmben, amelyben a húsvéti nyuszi összefog a Mikulással, a Homokemberrel és a Fogtündérrel, hogy leszámoljanak Fekete Szurokkal − egy gonosztevővel, akinek célja, hogy a gyerekek rémálmait fenyegető gólyahadsereggé változtassa. Az biztos, hogy izgalmas néznivaló, a szülőknek azonban tudniuk kell, hogy a filmben van némi enyhe erőszak, ami a legkisebbek számára felkavaró lehet.

Elérhető az Apple+-on.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Profimedia