Szelfimúzeum nyílt Nyíregyházán

Selfie Museum and Specialty Café néven nyílt meg Nyíregyháza legújabb turisztikai látványossága
Selfie Museum and Specialty Café néven nyílt meg Nyíregyháza legújabb turisztikai látványossága.

A trendi helyet az idén felújított Bocskai-Kálmán Szolgáltatóházban lehet megtalálni, ahol minden szegletet úgy alakítottak ki, hogy vidám és egyedi fotókat lehessen készíteni, írja a nyiregyhaza.hu. Így egyáltalán nem meglepő, hogy rózsaszín zsiráfot, rózsasziromból készült függönyt és papírcetlikkel kirakott irodát is találni a szelfimúzeumban.

A Selfie Museum and Specialty Café minden egyes szeglete azt a célt szolgálja, hogy a vendégek a lehető legjobb szelfiket lőhessék, a hely tulajdonosai pedig mindent megtettek azért, hogy a lehető legjobb hátterek előtt tehessék mindezt.

„26 jelenet van, tehát nehéz lenne mindegyiket elmondani. Igyekeztünk színes és adott témával foglalkozó jeleneteket kialakítani, például az édesség, gyümölcsök, fánkok és egyéb sütemény jellegű jelenetek. Vannak köztük olyanok is, amelyek direkt a csillogást emelik ki, ezek a fényes szalagok, amelyek olyan tükröződést adnak, hogy magát ezt a luxust és magas szintű megjelenést tudják benne produkálni a jelenetet élvező vendégek. Van olyan, ami jelenleg a trendi kifejezést, a flexelést helyezi az előtérbe, ez a pénznek a megmutatása, és vannak olyan romantikus jelenetek, amelyek virágokat és növényeket mutatnak a háttérben"

– mondta el Gál Gergely, a Selfie Museum and Specialty Cafe tulajdonosa.


www.youtube.com

Átadták a Selfie Museumot Nyíregyházán

A helyet elsősorban a nyíregyháziaknak, különösen a fiataloknak szánták a városban, de dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere elmondta, ez kapcsolódik ahhoz a szándékukhoz, hogy ne csak Sóstógyógyfürdő, a város turisztikai negyede legyen a turisták kedvelt helye, hanem a belváros is.

„Ezért indítottuk ezelőtt három évvel a Kulturális Negyed programunkat, aminek több eleme már megvalósult és lesz még, ami a következő időszakban valósul meg és itt van a belvárosban ez a Selfie Museum is, ami azt gondolom, hogy jórészt a fiataloknak szól, törekszünk arra, hogy minden korosztálynak legyen egy kedvenc látogatóhelye, turisztikai attrakciója."