Rihanna 25 millió dollárt kér Matthew Perry egykori lakásáért

Rihanna

Fotó: Profimedia

Kevesebb mint egy évvel azután, hogy Rihanna 21 millió dollárt (körülbelül 7,6 milliárd forintot) költött arra, hogy megvegye L.A. egyik legdrágább társasházi lakását, a barbadosi szupersztár most eladásra kínálja az égbe nyúló penthouse-t egy kicsit kevesebb mint 25 millió dollárért.


A Century felhőkarcolóban, Century City nyüzsgő Wilshire folyosójának közelében található penthouse a 42 emeletes épület teljes 40. emeletét foglalja el. A több mint 9000 négyzetméteres élettérrel, számos egyedi megoldással és hihetetlen kilátással a lakás méltó bármelyik A-listás színészhez.

Rihanna állítólag soha nem költözött be a drága penthouse-ba, és az elmúlt hónapokban megpróbálta eladni a helyet a piacon kívül. A 36 éves milliárdos tavaly tavasszal vette meg a lakást Nick Molnartól, az Afterpay nevű technológiai cég milliárdos társalapítójától, aki maga is alig két évvel korábban vette meg a helyet a néhai Matthew Perry-től.

Rihanna penthouse-a 360 fokos kilátást nyújt a hegyekre, az óceánra és a város fényeire.

Négyéves tulajdonlása alatt a Jóbarátok színésze Scott Joyce építész és LM Pagano belsőépítész segítségével alaposan átalakította a helyet, és úgy tűnik, hogy Molnar vagy Rihanna nem változtatott jelentősen Perry tervein.

Egy privát lift leszálló nyílik a társasház bejárati galériájába, és a vendégeket lenyűgözi a nappali padlótól a mennyezetig érő ablakok íves fala, amely az égboltra nyílik. A sötétbarna keményfa padló átfolyik az étkezőbe, amelyet egy teljesen fehér konyha szolgál ki márvány munkalapokkal, kettős szigettel és prémium készülékekkel.

Rihanna is the new owner of a 40th-floor Los Angeles penthouse in the celebrity-approved, paparazzi-proof, 42-story The Century ...

Inside Rihanna's New $21 Million LA Condo

A helyszínen található egy hangszigetelt mozi velúr kanapékkal és egy mesterlakosztály, amely ívelt hálószobával, két méretre szabott szekrénnyel, két fürdőszobával és saját privát társalgóval rendelkezik. De a társasház leglenyűgözőbb jellemzői valószínűleg a négy különálló szabadtéri terasz, amelyek négy különböző irányba − északra, délre, keletre és nyugatra − néznek, és panorámás kilátást nyújtanak a Csendes-óceánra, a Catalina-szigetre, L.A. belvárosának felhőkarcolóira, a San Gabriel-hegységre és még a hófödte Mount Baldyra is.

A Century neves lakói közé tartozik Denzel Washington és a valóságshow-sztárok, Terry és Heather Dubrow. És ott lakik Candy Spelling is, akinek híres, kétemeletes penthouse-ja közvetlenül Rihanna lakása felett található, az épület 41. és 42. emeletén.

Rihanna tetőtéri lakása 8.814 dolláros (megközelítőleg 3,2 millió forintos) havi HOA-díjat tartalmaz, amiért cserébe az épület legjobb szolgáltatásait kapja: négy parkolóhelyet a mélygarázsban, 24/7 portaszolgálatot és biztonsági őröket, hozzáférést egy szabadtéri úszómedencéhez és buja kertekhez, helyszíni tárolóhelyeket, egy saját éttermet, és konferenciatermeket.

Rihannának van egy másik kisebb lakása is a Centuryban, de jelenlegi fő rezidenciája egy 14 millió dolláros (5 milliárd forintos) kúria a Beverly Hills feletti hegyekben. A Forbes szerint a slágergyáros jelenleg a világ leggazdagabb női zenésze, 1,4 milliárd dolláros (megközelítőleg 508 milliárd forint) vagyonával.

Forrás: Robb Report

Nyitókép: Profimedia