Sarolta walesi hercegnő imádnivalóan reagált Paddington mackó ünnepi levelére​

Vilmos és György herceg, valamint Katalin hercegné és Sarolta hercegnő

Fotó: Getty

Idén Katalin walesi hercegné volt a házigazdája a Westminster apátságban tartott ünnepi rendezvénynek. Ezen a jeles alkalmon a Paddington film sztárja, Hugh Bonneville is felolvasott. Beszéde legjobban a fiatal Sarolta hercegnő figyelmét nyerte el, aki reakciójával mindenkit levett a lábáról.

Az Együtt karácsonykor néven futott istentisztelettel egybekötött rendezvényen Vilmos herceg és legidősebb fia, György is megjelent, valamint a hercegi pár egyetlen lánya, Sarolta hercegnő is. A műsort még december első felében forgatták le, majd karácsony napján nézhette meg a közönség.

Az ünnepség egyik legmeghatóbb pontján a Paddington mackóról készült filmben Henry Brownt alakító Hugh Bonneville emlékezett vissza az idén elhunyt II. Erzsébet királynőre. Tudni illik, a néhai uralkodó odáig volt az imádnivaló medve történeteiért, éppen ezért a karakter helyet kapott a platina jubileumi ünnepségen is.

Az uralkodónő trónra lépésének évfordulóját ünneplő eseménysorozat részeként egy rövid jelenetet mutattak be, melyben a királynő együtt teázott Paddington mackóval. Az eseményről és a rövidfilm részleteiről egy korábbi cikkünkben lehet bővebben olvasni.

Bonneville a felolvasáshoz Paddington maci karácsonyi levelét választotta, melyet meghallva Sarolta hercegnő azonnal mosolyogni kezdett. Az izgalmát anyukájával is megosztotta, kitörő örömével és lelkesedésével pedig azonnal magára irányította a rajongók figyelmét. Később a közösségimédia-oldalakon így reagáltak az aranyos jelenetre:

„Egy karácsonyi levél Paddington mackótól! Sarolta hercegnő arckifejezése egyszerűen imádnivaló volt. Végre olyan érzés, mintha karácsony lenne.”

www.youtube.com

Princess Charlotte Cheeky Reaction To Paddington Bear Tribute For Queen At Christmas Carol Concert

A királyi családtól emellett két másik ünnepi hangulatú műsor is következett. A hivatalos Instagram-oldalukon megosztottak egy összevágott videót, melyben III. Károly király néhány ismert színésszel együtt elmeséli a Karácsony előestéje című történetet, emellett karácsony első napján az uralkodó első hivatalos ünnepi beszédét is közzétették.

Az eddigi években II. Erzsébet évösszegzőjét és ünnepi jókívánságait nézhették végig a rajongók 1957 óta, előtte pedig még rádióban közvetítették a beszédet. Utoljára férfi uralkodót 1951-ben lehetett hallani ilyen körülmények között, VI. György királyt.

Nyitókép: Getty

Forrás: Independent