Így reagált Audrey Hepburn fia arra, hogy Rooney Mara fogja alakítani az anyját

Audrey Audrey Hepburn fiával, Sean Ferrerrel
Fotó: Getty Images
Nemrég derült ki, hogy Luca Guadagino rendezésében önéletrajzi film készül Audrey Hepburnről az Apple gyártásában, melyben Rooney Mara alakítja majd a színésznőt.

További információkat egyelőre még nem lehet tudni a készülő produkcióról, melyről Audrey Hepburn fia, Sean Ferrer sem tudott a New York Post híre szerint.

„Nem tudtam a projektről.Rooney egy gyönyör"

– nyilatkozta nemrég Ferrer a Fox Newsnak.

Sean Ferrer éveket töltött azzal, hogy életben tartsa édesanyja emlékét és örökségét. Audrey Hepbur 1993-ban, 63 évesen hunyt el rákban. 2020-ban Ferrer és felesége, Karin gyerekkönyvet írtak Little Audrey's Daydream (A kis Audrey álmodozása) címmel. A könyv bepillantást nyújt Hepburn Hollandiában töltött gyermekkorába a háború ideje alatt, amikor arról álmodozott, hogy hollywoodi sztár legyen.

Ferrer korábban úgy fogalmazott, azt akarta, hogy a könyv megmutassa, anyja „milyen figyelemre méltó ember volt”.


„Folytatni akarom a történetének mesélését. Folytatni akarjuk azt a munkát, amivel a legjobban törődött. Nagyon büszke volt arra, hogy hozzájárulhatott bizonyos dolgokhoz és tehet valamit, különösen a gyerekekért”

– tette hozzá Ferrer.

Annak a híre, hogy Rooney Mara alakítja majd Hepburnt, nem mindenkinek tetszett. Sok rajongó abban reménykedett, hogy az Emily Párizsban főszereplője, Lily Collins alakítja majd Hepburnt.