5 fordított pszichológia-trükk​, melyek jól jönnek egy randin

Egy randizó pár pezsgővel koccint

A fordított pszichológia használata egy hosszútávú kapcsolat esetén nem szerencsés, ellenben a randiidőszakban még belefér egy kis játék a nagyobb vonzalom eléréséhez. Ehhez öt praktikus tippet gyűjtöttük össze, melyeknek mindenképp meglesz a hozadéka.

1. A titokzatosság izgalmas

A legtöbb ember vágyik egy olyan kapcsolatra, melyben megoszthat mindent a partnerével a legapróbb gondolataitól kezdve a napjának legizgalmasabb történéséig. Egy kiegyensúlyozott kapcsolat titka valóban ez, viszont a randizós szakaszban még nem kell kiteregetni mindent a másik fél számára. Érdemes bizonyos információk közlésével várni, hogy a partner nagyobb érdeklődéssel vegyen részt a társalgásban.

2. Becsmérlés a bókokért

Ezt a módszert nagyon sokan ismerik. Biztos mindenkivel megesett már, hogy fodrásztól jövet vagy egy új ruhában szeretett volna dicsérő szavakat kapni. Erre néha rá kell vezetni a szemben ülő személyt, a becsmérlés pedig egy kiváló módszer lehet erre a célra. Amennyiben az elismerésre váró részletre mondjuk, hogy most nem olyan szép vagy jó, akkor a másik fél valószínűleg nem ért majd vele egyet és bókolni kezd.

3. Az alárendeltség nem vezet jóra

www.youtube.com

10 Reverse Psychology Tricks To Use While Dating | reverse psychology in relationships

Az apró gesztsok aranyosak, viszont nem szabad egy könnyen elvégezhető dologról azt mutatni, hogy az tökéletesen elég. A találkozások egyáltalán nem számítanak szívességnek, mi több, azok kötelező elemeknek minősülnek. Az alárendeltség megszűntetéséhez nagyon fontos mindenkinek a saját napirendjét és programjait megszervezni és ahhoz igazítani a randikat, természetesen ugyanannyit figyelve a másik elfoglaltságaira, hogy az kölcsönös legyen.

4. Mindkét félnek jót tesz egy kis különlét

Az előző pont folytatásaként mindkét félnek jót tehet egy kis különlét. Nem szükséges minden lélegzetvételét ismerni a másiknak, a távolság pedig csak nagyobb hiányérzetet, ezzel együtt pedig vonzalmat is eredményez. Természetesen ilyenkor a kíváncsiság is megnő a másik fél iránt, szünetet követően pedig frissítően hat majd ez a beszélgetésre.

5. Az ambiciózus emberek vonzóbbak

Önfejlesztésre és a célok elérésére mindig kell időt hagyni, még egy kapcsolat legelején is. Ehhez szintén személyes programokat kell szervezni. Ennek a lépésnek a megtételével a randipartnerban egyértelműen az a kép születik majd meg, hogy egy ambiciózus személlyel van dolga, akinek megvannak a saját egyéni tervei és feladatai, amikbe időt fektethet.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: Society19