Harryt és Meghant sokkolták az autós üldözésükre érkezett reakciók

Harry herceg és Meghan Markle
Getty Images

Meghan Markle és Harry meg vannak döbbenve az autós üldözésükre érkezett reakciók miatt.

Meghan Markle-nek a héten személyesen kellett volna átvennie egy díjat az Archetypes című podcastjáért Beverly Hillsben, azonban a már említett üldözés miatt nem volt hajlandó elmenni a Gracie Awardsra.

Ezután nem sokkal a Us Weekly közzétett egy riportot, amelyben részletesen leírják, hogy Sussexék mit gondolnak az autós üldözéssel kapcsolatos kritikákról.

Ez is érdekelhet: Vajon csupán PR-fogás volt Meghan és Harry autós üldözése?

A lap forrás szerint „sokkolta" őket, amit hallottak:

Ragaszkodnak ahhoz, hogy az autós üldözésről szóló beszámolójuk egyáltalán nem volt túlzó, és az, hogy az emberek mást állítanak, nagyon bántó és nem helyénvaló.

Emellett állítólag kiemelték, hogy ezek a kritikák nem fogják elhallgattatni őket:

(..) Ez csak megerősítette őket abban, hogy továbbra is kiálljanak magukért és beszéljenek, ha úgy érzik, hogy rosszul bánnak velük.

Érdemes pár szót ejteni a kritikákról is: a US Weekly rámutatott, hogy Harry herceg ügyvédje pont az üldözés napján jelent meg a londoni bíróságon, és az Associated Press szerint azzal érvelt, hogy Harrynek „meg kellene engedni, hogy megtámadhasson egy kormányzati döntést, amely megtagadta tőle a jogot, hogy rendőri védelemért fizessen, amikor Nagy-Britanniába látogat.

A bíróság azonban végül elutasította Harry fellebbezési kérelmét.

Forrás: Elle US

Kép: Getty Images