Divatút: Reese Witherspoon stílusa a 90-es évektől napjainkig

 Reese Witherspoon az In Style Awards díjátadón 2021. november 15-én Los Angelesben
A színészi karrierjét a kilencvenes években kezdő Reese Witherspoon nemcsak színészi pályáján, hanem öltözködésében is nagy utat járt be. Íme, hogyan változott az egykori Doktor Szöszi kinézete az évtizedek során.

Fotó: Wireimage / Ron Galella, Ltd.

Witherspoon igazi 90-es évekbeli divatot követett az Út a pokolba című film hollywoodi premierjén, 1997 májusában, platform csizmában, choker nyakláncban és kis csigákba feltűzött frizurával.

Fotó: WireImage / S. Granitz

Az 1999-es Kegyetlen játékok Los Angeles-i premierjén, 1999 februárjában nagyon más stílusban volt már látható a színésznő, aki egy baby doll felsőt párosított maxi szoknyával és magassarkú szandállal.

Fotó: FilmMagic, Inc / Jeff Kravitz

2001-re, mintha kicserélték volna Witherspoon-t, aki a Doktor Szöszi premierjén, ha visszafogottabban is, de szerepében maradt, ami a külsejét illeti. Witherspoon talpig rózsaszínt viselt, öltözékének azonban úgy adott egy kis csavart, hogy azt végig fekete hálós anyag borította.

Fotó: Getty Images / Stuart Franklin

Witherspoon 2003 júniusában egyszerű, növény mintázatú ruhát a Doktor Szöszi 2. premierjén a New York-i Southamptonban. Nyárias viseletét pántos magassarkú cipővel és ragyogó, csillogó sminkkel egészítette ki.

Fotó: Getty Images / Jeff Kravit

A színésznő egy Chanel ruhában tündökölt a 63. Golden Globe-díjátadón, ahol a Nyughatatlan című filmért a legjobb filmszínésznő alakításáért járó díjat nyerte el, majd a legjobb női alakításért járó Oscar-díjat is bezsebelte.

Fotó: WireImage / Jeff Vespa

A színésznő a 69. Golden Globe-díjátadón 2012-ben Zac Posen 2012-es pre-fall, bazsarózsaszínű taft bustier ruhájában nyűgözte le a nézőket.

Fotó: WireImage / Steve Granitz

Witherspoon nemcsak színészként, hanem producerként is jegyzi a nagy sikert befutott, Hatalmas kis hazugságok című sorozatot, melynek premierjén ezüstösen csillogó Elie Saab ruhát választott.

Fotó: Getty Images / George Pimentel

Witherspoon 2020 februárjában ismét rövidebb hajjal, megújult formában jelent meg a Vanity Fair Oscar-partin. Most őszintén, nem ugyanúgy néz ki, mint 20 évvel ezelőtt, ha nem jobban?

Nyitókép: Shutterstock