Megvan, melyik párra koncentrál majd a Bridgerton család 4. évada

A Bridgerton-család
Fotó: Profimedia

Épphogy csak megjelent A Bridgerton család 3. évada, de a rajongók máris a jövőt fürkészik.

Julia Quinn, a sikersorozat alapjául szolgáló eredeti könyvsorozat szerzője a People-nek nyilatkozva beszélt a sorozat 4. évadáról, és elismerte, hogy a középpontban álló szerelmi történet már ki van választva és le van zárva.

Nem mondhatok egy szót sem, mert akkora bajba kerülnék. Tudom, de nem mondhatom el

– vallotta be Quinn a kiadványnak a Bridgerton 3. évadának világpremierjén május 13-án.

Ha még nem merültél volna el a Bridgerton-történetben, a Netflix sikersorozata Quinn azonos című regénysorozatán alapul. A Bridgerton-könyvsorozat összesen nyolc regényt tartalmaz, amelyek 2000 és 2006 között jelentek meg. A sorozathoz hasonlóan mindegyik könyv középpontjában a Bridgerton család nyolc testvérének egyike és az ő szerelmi élete áll.

A Netflix A Bridgerton család című sorozatának 1. és 2. évada Quinn első két könyvén alapult, középpontjában Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) és Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). A Netflix és a Shondaland azonban a 3. évadban kicsit másképp csinálta a dolgokat, és Quinn negyedik könyvére ugrott, amely Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) románcát követi nyomon.

Dear reader, this author must inquire…what is the primary force that guides us on our paths? Is it our minds, or our hearts?

Bridgerton Season 3 | Official Trailer | Netflix

A rajongók azt találgatják, hogy a Bridgerton 4. évada vajon visszanyúl-e, hogy feldolgozza Quinn harmadik könyvét, amely Benedict Bridgerton (Luke Thompson) történetét állítja a középpontba? A másik legvalószínűbb lehetőség az ötödik könyv, amely Eloise Bridgertont (Claudia Jessie) követi.

Mielőtt azonban előreugranánk a 4. évadhoz, Quinn szeretné, ha mindenki élvezné a 3. évadot, nemcsak a függőséget okozó szerelmi történet miatt, hanem az egészért.

Nyilvánvaló a romantika, és Nicola és Luke csodálatosak, de ez egy nagy szereplőgárda, és annyi apró mesés pillanata van mindenkinek

– mondta a People-nek.

Nem feltétlenül sorrendben, de látni fogjuk az egyes testvéreket és a történeteiket

– mondta korábban Rhimes az Entertainment Tonightnak. Később azt is elárulta a Variety-nek, hogy egészen a „6. vagy talán a 7. évadig" tervez előre. Mi mást mondhatnánk még? Készüljetek fel a meglepetésekre.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia